Thursday, July 5, 2012

Set Kecantikan Shaklee untuk kulit yang cantik berseri

Salam bahagia semuanya

Gembira sangat hati melihatkan testimonial yang sangat mengujakan ini! Alhamdulillah, pengguna Set Kecantikan dari Jaringan Kami memberi respon yang sangat POSITIF setelah menggunakan Set D untuk Kecantikan yang mengandungi vitamin semulajadi Shaklee. Mari kita ikuti feedback yang diberikan:

Wajihah Rashid
Salam semua :)

saya nak share feedback saya lepas hampir sebulan guna Shaklee trial pack vit b complex, vit c dan vit E + omega guard. Mungkin ada yang ckp saya baru 21, so tak perlu makan suplemen tu, ini. Tapi saya sangat concern mengenai kesihatan sebab prevention is better than cure, isn't? :)

Muka saya jenis combination dan acne prone skin terutamanya kat area dahi. Masa PMS memang stress sebab acne banyak kat area dahi. :( tumbuh bukan main subur, nak hilang memang lama pastu ada tinggal parut. Area pipi pulak kering dan bila saya apply medium coverage foundation, jadi tak rata dan lepas 2 3 jam muka jadi tak best dah.

Alhamdulillah dengan izin Allah, tak sangka nampak kesan dalam masa 2 minggu lepas amalkan Shaklee. PMS bulan ni tak keluar jerawat banyak macam sebelom2 ni, setakat 1-2 tu biasalah kan, yeay! kakak2 pun tegur bila saya lepas pakai foundation, muka nampak glowing dan flawless. :) Padahal pakai medium coverage type foundation je.hihi. Tapi akhir2 ni keluar rumah cuma pakai sunblock dan jarang dah pakai foundation kecuali ada special event je. Less is more :)

gambar kiri masa bulan Feb 2012 dan kanan masa Jun 2012.Mungkin tak banyak changes tapi I’m just sharing :) I’m very happy with my skin now and looking forward to try another Shaklee’s supplements. Thanks to Nadiah Suhaidi for the guidances and advices. :)



Testimonial Set Kecantikan Shaklee


Set Kecantikan Shaklee

Set kecantikan Shaklee, atau Set D terdiri daripada Vitamin C, B kompleks dan Vitamin E. Setiap satu supplement saling berfungsi dan membantu antara satu sama lain.

  • Vitamin C : penting untuk pengikatan kolagen
  • B Kompleks : B untuk "beauty", membantu menaikkan seri muka, membantu untuk saraf yang baik dan untuk mood yang ceria
  • Vitamin E : Sememangnya sangat bagus untuk kulit yang cantik, mengurangkan inflamasi, mengurangkan bengkak, menyembuhkan luka dan juga baik untuk sistem saraf
Jika anda makan secara konsisten dan mengamalkan minum air yang banyak yang setiap hari, insyaAllah usaha anda akan membuahkan hasil seperti kisah benar di atas. Air memang sangat perlu untuk penyerapan supplement, penyingkiran toksin, dan sangat penting untuk proses2 homeostasis di dalam badan.

Dan, yang menariknya bulan JULAI ini, Set Kecantikan ini termasuk dalam set PROMOSI kerana mengandungi sustained release Vitamin C yang mengandungi Bioflavonoid Complex! Jadi anda berhak menikmati diskaun dan tawaran menarik dari Sihat.Ceria.Bahagia jika membuat pembelian untuk bulan ini. Boleh jadi persediaan untuk menyambut hari raya nanti dengan kulit segar berseri :)

* Juga anda boleh baca tentang GLA kompleks dan Kolagen yang sememangnya bagus untuk kesihatan kulit dan ia tergolong dalam rangkaian supplement kecantikan Shaklee :) 

Hubungi saya untuk konsultasi pengambilan supplement semulajadi ini daripada saya, Ainul Malik melalui ainzm@yahoo.com/ 
0133536718/ 


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 
Salam sayang,
Mama Aiman

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...