Wednesday, July 4, 2012

SUSTAINED RELEASE VITAMIN C SHAKLEE

Salam bahagia semua

Bulan Julai ini diceriakan dengan promosi Sustained Release Vitamin C Sharklee yang menawarkan pelbagai diskaun dan bonus2 bagi set2 yang berkaitan.


Sustained Release Vitamin C Shaklee

Sustained release adalah teknologi yang sangat2 membantu Vitamin C untuk kekal lama di dalam badan. Setiap sejam, hanya 100mg vitamin C dilepaskan di dalam badan, jadi, ia akan bertahan selama 5jam di dalam badan. Mengapa perlu teknologi ini? Kerana vitamin C bersifat larut air dan mudah termusnah oleh suhu yang tinggi, stress dan sebagainya.

Satu tablet Vitamin C ini mengandungi 500mg, bersamaan dengan memakan 7.5 buah oren! Bolehkah kita makan sebanyak itu utnuk mendapatkan dis yang diperlukan badan setiap hari? Fikir-fikirkan :D

Vitamin C adalah antioksida yang diperlukan badan setiap hari


Vitamin C Antioksida Terbaik!

  1. Membantu meningkatkan sistem keimunan badan
  2. Membina kolagen untuk kulit yang sihat dan berseri
  3. Untuk kesihatan tulang, gigi, gusi dan struktur am badan yang lain
  4. Menbantu dalam proses penyembuhan luka dan juga kudis
  5. Antioksida yang bertindak melindungi sel dari serangan radikal-radikal bebas yang lain
  6. Meningkatkan penyerapan zat besi daripada sumber bukan daging


Testimonial Vitamin C

Seringkali kita mendapat feedback testimonial pengguna Vitamin C terhadap kulit dan selsema. Kali ni kita tengok penyelesaian masalah kepada bengkak gusi, gusi berdarah dan juga bau nafas. 

Saya rasa, bau nafas sebab gusi yang tidak sihat...sehinggakan kedudukan giginya bergerak-gerak dan membuatkan dia tidak selesa dan rasa rendah diri kerana bau nafas. So saya suggest Vita C utk masalah gusi bengkak tu..vit b complex utk lemah2 badan dan juga ostematrix (customer lelaki). Setelah seminggu, gusi bengkak telah menyusut dgn banyaknya..dan setelah sebulan, gusi bengkak, berdarah dan juga bau nafas telah tiada lagi. Alhamdulillah. Bukan sahaja untuk para wanita mengandung, ibu menyusukan bayi, insan terlebih berat badan..malahan untuk masalah gusi tidak sihat juga membantu...rupanya, sudah lama asyik menggunakan ubat kumur listerine laa...oral b laa..colgate la...tak dpt diatasi...Alhamdulillah..sudahselesai masalah itu. Alhamdulillah, menarik bukan? Sesuatu masalah ada jalan penyelesaiannya cuma kita yang kene berusaha berfikir dan berusaha mencari jalan untuk mengatasinya.


Hubungi saya untuk konsultasi pengambilan supplement semulajadi ini daripada saya, Ainul Malik melalui ainzm@yahoo.com/ 
0133536718/ 


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 
Salam sayang,
Mama Aiman

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...