Friday, November 9, 2012

Alfalfa Complex Shaklee yang Hebat!

Salam ceria dan bahagia buat semua

Hari ni saya nak kongsikan semua dengan tawaran menarik November 2012 dari Shaklee (M) Bhd, iaitu BELI 6 BOTOL ALFALFA PERCUMA 1 BOTOL, bagi Alfalfa bersaiz besar (700 biji) dan Alfalfa bersaiz kecil (330 biji).

Khasiat Alfalfa Raja Segala Tumbuhan

Alfalfa Complex Shaklee

Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.  Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.  Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.
•    Sumber semulajadi alfalfa.
•    Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air 
      sebagai minuman herba semulajadi.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. 



Testimoni Pelanggan yang berpuas hati dengan Alfalfa


Ok, apa kata kita baca sharing pelanggan2 kami dari GROUP EKSLUSIF yg hanya terbuka kepada pelanggan2 kami sahaja. Jika anda pelanggan kami, jgn lupa dapatkan tawaran EKSLUSIF ini ya!

Testimoni 1

"askum...juz nk share..ada kwn sy guna alfafa..sebelum nie dia ada masalah keputihan..alhamdulillah dgn izin Allah, afte guna alfafa keputihan berkurangan dan keintiman semakin mengkagumkan..dia ckp suami dia pun tersenyum lebar..Alhamdulillah syukur sgt2..hepi saya dengar..:)-Maria Norly

Testimoni 2
"nak share sikit ler yer..saya after bersalin anak kedua mmg dingin...en. suami pegang2 pun saya rimas.. sebab bila bersama saya rasa tk selesa sesangat...sampai suami frusted la juga, tp naseb dia jenis penyabar...tp lepas saya consume alfalfa memang berbeza sangat...rasa yang tak selesa bila bersama dah jadi lain macam..ahahahhhahahhh-mesti cuba alfalfa bagus...sekarang en. suami pun dah amik alfalfa- sekadar perkongsian yer." -Puan ZZ.

Testimoni 3


"saya pon after deliver agak dingin dgn husband.. alhamdulilah after consume alfalfa.. keadaan dah berubah.. husband pon dah boleh tersenyum"- Puan N. Nadia 
 Testimoni 4


"So far baru consume alfalfa 2 hari....Mentang2 bulan ni promotion alfalfa kan...hahaha...siap buat stok lagi..Mak mertua pon amik sebotol...hehehe....Walaupun baru 2 hari amik alfalfa, dah trase kelainannya..Badan rase lebih ringan.Buang pon lawas je pepagi...Dah 2 hari lenguh2 tangan tak tau ape sebab..Mungkin sbb cuaca skang ni asik ujan, tido malam plak ngan kipas terpasang.Maybe pasal tu lar kot..Then semalam amik, lenguh tangan dah ilang...weeeee...leh tido ngan lena ....Saya consume alfalfa coz nak turunkan berat badan sebenarnye..Maybe saya nak tambah lecithin ngan B compleks plak dalam minggu ni....nanti saya update lagi pasal alfalfa ni k ( ^ _ ^ )...."- Puan S. Reza
Credit

Wah.. saya sendiri teruja dengan komen2 POSITIF ibu2 dan isteri2 misali tentang Alfalfa ini.. Semua wanita mengimpikan untuk jadi yg TERBAIK di mata suami, anak-anak dan keluarga kan? kita kan PERMAISURI di hati mereka? Jadi apa salahnya melabur untuk kebaikan luaran dan dalaman? yang penting, anda SIHAT, CERIA dan bahagia :D

Segala2nya datang dari izin Allah, kita berdoa, berusaha dan bertawakkal untuk mendapatkan yang terbaik!



Hubungi saya untuk konsultasi pengambilan supplement semulajadi ini daripada saya, Ainul Malik melalui ainzm@yahoo.com/ 
0133536718/ 


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 
Salam sayang,
Mama Aiman

1 comment:

  1. sis, berapa harga? 6 botol free 1...botol kecik ke besar?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...