Friday, July 26, 2013

Cara Meningkatkan Kesuburan dan TIPS Hamil Cepat

Salam Ramadhan buat semua :)


Alhamdulillah, syukur pada Allah yang memanjangkan lagi usia kita.


Jadi, selagi bernyawa, kita galaslah tanggungjawab yang diamanahkan oleh Allah di muka bumi ini. Juga didoakan zuriat kita juga terdiri dari golongan solehin dan solehah :)


Oh ya, sebuat tentang zuriat, bulan Julai ni Shaklee menawarkan Promo GLA Complex yang meningkatkan kesuburan! Syukur2, kerana pelanggan-pelanggan Sihat.Ceria.Bahagia ni rata-rata adalah peminat tegar GLA complex bukan? Ya! sudah tentu anda gembira, saya lagi gembira kerana dapat menawarkan diskaun pada anda :)




Alternatif mendapatkan zuriat dengan GLA Shaklee



Ramai di luar sana yang masih mencari-cari alternatif meningkatkan kesuburan. Apa kata anda cuba GLA complex ini?

Jemput baca post saya yang ini untuk tips cepat hamil dengan GLA

 GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Perasan tak sebulan sekali seorang wanita akan mengeluarkan cecair yang sebegitu, yakni sewaktu subur. NAmun, tak semua orang mendapati cecair yang dihasilkannya sebegitu ‘subur’. Di sinilah fungsi GLA untuk membantu dalam penghasilan cecair yang melambangkan kesuburan ini, yang membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum.Bukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari. Lama kan?


Juga, boleh baca post2 saya tentang kesuburan :)



Jadi, kali ni, mari, saya sertakan testimonial GLA meningkatkan kesuburan di sini :)


Saya nak berkongsi cerita dgn semua warga SGL.. saya ada masalah period tak teratur lepas bersalinkan anak no. 3 tahun 2011.. dah macam2 ubat saya cuba makan tapi period tetap takteratur. Disember 2012 saya cuba amalkan GLA untuk betulkan balik kitaran haid.. Alhamdulillah period saya kembali normal dan 3 hari lepas saya dikejutkan berita yang saya disahkan hamil 6++ minggu walaupun saya makan jamu untuk merancang hamil..dasat tul penangan shaklee nih..alhamdulillah" 



dan, ini juga, 4 tahun menunggu dan akhirnya mendapat cahayamata penyambung zuriat, alhamdulillah (testi dari yourfabulousmama.com, terima kasih ya :)



TIPS HAMIL CEPAT


Khas buat pembaca blog tersayang, saya berikan TIPS UNTUK HAMIL DENGAN CEPAT dari babycenter.com


  1. Cari bila waktu subur anda
  2. Bersama pada masa yang tepat
  3. Baring dulu selama minimum 15 minit selepas bersama
  4. Nikmati waktu bersama dengan emosi yang gembira
  5. Bantu diri hasilkan sperma yang super bagi lelaki
  6. Bantu diri bersedia menerima nyawa baru di dalam badan anda bagi perempuan

http://www.babycenter.com/0_how-to-get-pregnant-fast_10337115.bc

Inginkan penerangan yang lebih jelas?

InsyaAllah akan saya sambung lagi entry ini nanti.

Tunggu ya :)

Doa banyak-banyak pada Allah dan bertawakkal setelah berusaha.
Saya doakan anda ada rezeki MENIMANG CAHAYAMATA YANG COMEL DAN BERIMAN :)

Sementara itu, dapatkan SEGERA GLA COMPLEX ini dengan harga yang MENGUNTUNGKAN ANDA!



Hubungi

Ainul Malik
013-3536718
whattsapp 016-3353567





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...