Wednesday, November 6, 2013

VIVIX SHAKLEE TERBAIK RAMUAN ANGGUR MUSCADINESalam sejahtera semua :)

Nak awet muda sentiasa? Ya, 25 tahun lebih muda! Cantik berseri, sihat, segar ceria dan awetmuda dengan vivix Shaklee!

Inilah rahsianya!

antioksida, awetmuda,
anggur muscadine Vivix Shaklee
Besar tak anggur ni? Buah anggur ini dipanggil super grapes disebabkan saiznya yang lebih besar dari anggur biasa. SIla tengok gambar dengan teliti, ya atau tidak?

Ramuan Rahsia Vivix Shaklee yang Awetmuda

Ok, tengoklah gambar sekali lagi. Besar tak anggur ni? Biasanya anggur ada 19 pasang kromosom. Tetapi muscadine ada 20 pasang kromosom yang membuatkan saiznya lebih besar dari anggr-anggur yang biasa.

Anggur ini banyak ditanam di USA. Keistimewaannya ialah ia boleh ditanam dan panas dan lembap tidak seperti anggur lain yang hanya sejuk di kawasan sejuk saja.

Muscadine atau anggur muskat mempunyai antioksida yang sangat tinggi. disebabkan itulah Vivix Shaklee ini dipercayai mengandungi superantioksida yang hebat. Kandunga antioksida yang sangat tinggi inilah yang membuatkannya menjadi penawar alternatif kepada kencing manis, darah tinggi, stroke, kanser, awetmuda dan kecantikan dan bermacam-lagi.

Berminat untuk mengetahui kandungan lain Vivix ini? Anda boleh rujuk post saya di link yang diberikan ini.

Bulan ini, keistimewaan akan lebih berpihak kepada peminat-peminat tegar Vivix kerana harganya yang melampau-lampau berbaloi setanding dengan khasiatnya yang bertindak jauh ke dalam sel. Harga jual VIvix adalah RM450 sebotol, namun pada yang berminat untuk dapatkan harga istimewa pm saya saja ya!

Mahu terus awetmuda sentiasa? Hubungi :
AinulMalik
Sihat.Ceria.Bahagia
013-3536718
Whatsapp 016-3353567


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...