Monday, December 9, 2013

Set Kesuburan Wanita Pilihan 2013 & 2014

Set Kesuburan Wanita yang popular ini memang menjadi fenomena bukan?

Salam Ceria semua

Hari ini saya nak kongsikan Set Pilihan yang laku dengan sangat cepat, setanding dengan keberkesanannya, iaitu SET KESUBURAN WANITA dan cara meningkatkan kesuburan.


Bayi comel, zuriat

Kehamilan adalah saat idaman suami dan isteri yang ingin menyambungkan zuriat mereka. Diakui semuanya kuasa Tuhan, tetapi apa salahnya kita berusaha dengan mencuba beberapa alternatif untuk meningkatkan kesuburan dengan pengambilan supplement semulajadi yang selamat dan diyakini ini.

Set Kesuburan Wanita

B KOMPLEKS, ASID FOLIK, VITA E SELENIUM, GLA COMPLEX, KESUBURAN
SET KESUBURAN WANITA

Set ini mengandungi :

  1. B kompleks dengan asid folik : Untuk sistem reproduktif yang sihat. Sangat penting untuk pembantukan janin apabila hamil
  2. Vitamin E dengan selenium : Mengandungi antioksidan yang kuat membersihkan radikan bebas yang merosakkan sel dan membentuk sel ovum yang sihat
  3. GLA Complex : Meningkatkan hormon kesuburan wanita  


Sharing Kesuburan


Semoga bermanfaat buat semua wanita-wanita sekalian.

* Di bawah ini adalah saranan mudah hamil dari Doktor Hamid Arshat untuk panduan mudah hamil.

Doa Tingkatkan kesuburanMarilah kita sama-sama berusaha untuk yang terbaik dan berdoa supaya dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah :)

Sebelum memulakan bacaan: 

1. Istighfar 10x.
2. Shalawat Nabi 10x.
3. Al-Fatihah 1x.
4. Ayatul Kursi 1x.
5. Doa Untuk Mendapat zuriat. (setiap kali selepas solat) - Link DISINI
6. Doa Kesuburan (Surah Al-Anbiyaa: Ayat 30) - 11x

Sediakan botol air yang bersih secukupnya. Setiap kali habis membaca "Doa Kesuburan" maka ditiupkan kepada air tersebut. Minum air bacaan setiap hari. Sapu air pada bahagian bawah pusat ke turun kebawah dengan air ini sebanyak tiga (3) kali sambil membaca "Doa Kesuburan". InsyaAllah pada bahagian yang bermasalah akan pulih dengan izin-Nya. Jika ada yang tersumbat maka akan terbuka saluran tersebut.Kredit kepada blog ini yang berkongsi doa ini : 

Maksudnya:

Dan tidakkah orang-orang kafir itu memikirkan dan mempercayai bahawa sesungguhnya langit dan bumi itu pada asal mulanya bercantum (sebagai benda yang satu), lalu Kami pisahkan antara keduanya? Dan Kami jadikan dari air, tiap-tiap benda yang hidup? Maka mengapa mereka tidak mahu beriman?


Untuk panduan pemakanan EKSKLUSIF, dapatkan daripada saya dengan menghubungi 013-3536718 atau whatsapp terus ke 016-3353567.READY STOK SET KESUBURAN WANITA MENANTI ANDA!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...