Friday, February 28, 2014

Supplement dan Vitamin untuk Kesihatan dan Minda Kanak-kanak juga Dewasa hingga Warga Tua

Istimewa Mealshake, Omega Guard dan Nutriferon


Omega, nutriferon, omega, imuniti, kesihatan, minda
Supplement Semulajadi Kanak-kanak juga Dewasa

Saya nak share ni tentang set 3 sekawan : mealshake, omega dan nutriferon yang sangat BEST!


* sesuai dari budak berumur 1 tahun ke atas hingga ke warga tua! Ni yg paling best ni sebab jimat duit boleh share seisi keluarga! Dari set vitamin kanak-kanak hingga ke dewasa lah ye!

* Mealshake ni memang yummylicious!! Rasa vanilla boleh buat smoothies atau campur dgn minuman kegemaran anak-anak ataupun suami, mak ayah dan kompemla untuk diri sendiri nk buat air yg best2 ni hihihi

* yang malas nak telan vitamin, ambik je mealshake ni sebab dah ade multivitamin dan zat mineral yg lain.. sekali teguk, pasti nak lagi!

* Nutriferon ni mmgla penting sebab sekarang kan cuaca tak menentu..dengan penularan virus sana sini, ia membantu badan menangkis serangan2 makhluk2 kecil lagi berbisa yg membuatkan kita sakit2 demam, selsema batuk dsb

* Omega yg asli ni lagi best! dia bukan saja bantu kuatkan badan, mencergaskan malahan u tuk kesihatan jantung pun membantu juga! Sakit sendi pun boleh cuba! Tinggi kandungan DHA, nak sel2 otak berhubung dgn baik tak? Stress, moody meh try omega anda akan senyum lebaaarrr aje!

Pendek kata, memang feveret anak-anak saya semuanya termasuk ahli keluarga yg lain!

Nak cuba tak? Meh rasai khasiatnya!


READY STOK DI RUMAH SAYA!



Hubungi,

AinulMalik
013-3536718/ whatsapp 0163353567
http://facebook.com/sihat.ceria.bahagia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...