Wednesday, April 23, 2014

Pengedar Shaklee di perlukan di Seluruh Pelusuk Malaysia!


Salam Khabar Gembira buat warga Malaysia, mahupun Singapura, Indonesia, dan Brunei, kami mencari insan yang boleh digilap untuk menjadi pengedar Shaklee yang berjaya di seluruh pelusuk Malaysia, terutama Sabah dan Sarawak!


Siapa yang layak menjadi Pengedar Shaklee yang Berjaya?


 1. Yang betul-betul ingin menambahkan pendapatan
 2. Rajin, kuat berusaha
 3. Sentiasa mengambil peluang untuk belajar

Cukup tiga ciri ini dahulu kerana, orang yang mahu berjaya memang sangat kuat berusaha. kerana, bisnes Shaklee ini sangat adil, siapa yang berusaha, dia akan dapat BONUS BULANAN yang SETANDING DENGAN USAHAnya.

Jika anda ingin berehat dan slow down, tak mengapa, ini bermakna anda juga BEREHAT DAN SLOW DOWN dari mendapat bonus. itu sahaja, as simple as that, mudah bukan?

Tak pandai tak mengapa, insyaAllah, saya akan berusaha sehabis baik saya untuk mengajar anda, juga kita da mentor-mentor hebat yang selalu turun padang untuk mencurahkan ilmu, online mahupun offline. Asalkan rajin mengejar ilmu, anda akan lebih berilmu dari yang berlagak mempunyai ilmu tetapi malas berusaha.


Pilihan di tangan anda, anda pilih, mahu online, kita ada approachnya, anda mahu offline, bertemu depan-depan, kita juga ada caranya, yang penting nawaitu anda ingin  BERJAYA DAN MENAMBAHKAN PENDAPATAN berangka-angka, insyallah.

Anda pemalu? Tak mengapa juga, kerana saya juga seorang yang pemalu tetapi melalui Shaklee lah saya membina keyakinan saya demi membawa rakan-rakan bisnes saya berjaya!


Pengedar Shaklee Perlu Cantik-cantik sahaja?Cantik itu sangat subjektif! Ingin kulit yang cantik dan gebu, amalkan memakan b kompleks, vitaminC, Vitamin E, Omega, GLA, ESP mahupun Kolagen. Ha? perlu makan semua? 

Di sinilah letaknya ilmu, kita makan dengan ilmu, insyaallah, takperlu makan semua, tapi kita akan makan dengan aturan yang betul pasti mendatangkan hasil yang memberangsangkan :)

Saya adalah salah seorang testimonial dari kulit bermasalah dan kini, alhamdulillah, tak perlu risau lagi keluar dari rumah tanpa bedak di muka.

Sebenarnya, yang utama adalah CANTIK HATI DAN AKHLAK. Itu yang lebih utama, jika anda mempunyai hati yang baik, dan berperibadi yang baik, anda sangat cantik di mata manusia di luar sana. Jadi, yakinlah, anda seorang yang cantik dengan hati, akhlak, ilmu dan personaliti anda pasti berubah selepas itu :)


Bagaimana Shaklee Dapat Membantu Saya Menambahkan Pendapatan? Bila anda membeli produk Shaklee, iaitu supplement semulajadi yang terbaik ini, anda akan mendapat point berdasarkan pembelian tersebut.

Point itu akan digantikan dengan cash dan anda akan mendapat cek atau, anda boleh memohon agar wang itu dimasukkan terus ke dalam akaun bank simpanan anda.

Yang bestnya, Bonus Bulanan Shaklee dimasukkan setiap pertengahan bulan, di kala orang bersesak-sesak, anda mampu tersenyum riang sebab walaupun pada paras minima usaha anda, anda masih boleh menggunakan wang tersebut untuk beli barang keperluan harian.Luahan rasa hati salah seorang rakan bisnes saya, terharu kan?


Bergenang air mata dapat baca luahan hati ini. Sebenarnya, dalam simpanan saya, ada banyak lagi luahan hati sebegini, tapi saya simpankan dulu buat kenangan peribadi antara saya dan si dia :) Kenangan terindah ni, walaupun bonus baru 2 angka, tetapi mengenangkan usaha memang berbaloi lah. Inilah yang dinamakan bersusah-susah dulu, bersenang-senang kemudiaan.

Ini kalau peringkat percubaan mahupun permulaan. Apa kata anda buat betul-betul dan lihat hasil yang anda akan dapat setiap bulan, dari 2 angka, mendaki 3 angka, mendaki lagi 4 angka, ke 5 angka dan wahhh! 6 angka!


Pendapatan Pengedar Shaklee yang BerjayaNilai yang diberikan hanyalah purata pendapatan tahunan, jadi nilai sebenar, faham-faham sendiri lah ya :)

Kita mulakan dari yang tertinggi dahulu :

 1. Master Kordinator        : RM 600 000 dan ke atas
 2. Senior Key Kordinator : RM 350 000 dan ke atas
 3. Key Kordinator            : RM 250 000 dan ke atas
 4. Senior Kordinator        : RM 150 000 dan ke atas
 5. Kordinator                    : RM 80 000 dan ke atas
 6. Senior Supervisor         : RM 36 000 dan ke atas
 7. Supervisor                    : RM 20 000 dan ke atas


Atas sebab inilah ramai wanita-wanita yang join Shaklee ni telah bertukar status dari bekerja di ofis kepada Work At Home Mother, di samping menjaga rumahtangga, bisnes juga berjalan seperti biasa di temani anak-anak pendorong semangat yang utama untuk berjaya!

Bagaimana Nak Mula Menjadi Pengedar Shaklee Yang Berjaya?


 1. Daftar keahlian. Pastikan mentor yang anda pilih adalah mentor yang dapat membentuk anda berjaya sama ataupun lebih berjaya dari nya
 2. Cara Pendaftaran mudah sahaja, keahlian hanyalah RM65 seumur hidup atau dengan pembelian 200 point, anda pasti dapat mendaftar secara PERCUMA!
 3. Anda akan join group kami yang proaktif, ini adalah support group supaya memastikan anda sentiasa fokus mengejar cita-cita
 4. Mendapat mentor-mentor yang hebat untuk membimbing anda di dalam bisnes ini.
 5. berusaha kuat tanpa jemu, insyaallah, anda akan mendapat hasilnya.


Mudahnya menjadi Pengedar Shaklee yang Berjaya?


DUPLICATE. Ya, kami mengamalkan cara duplikasi mentor-mentor yang berjaya. Asasnya memang telah ada. Semuanya telah disediakan oleh Mentor-Mentor ini dan kita hanya duplicate mereka sahaja!

Mudah bukan?

Yang lain, ditambah dengan nilai diri yang rajin, pasti anda akan tersenyum lebar dari hari ke hari.


Kepuasan dan Kelebihan Menjadi Pengedar Shaklee


YA, saya memang berpuas hati menjadi pengedar Shaklee kerana :

 1. Saya telah pilih kumpulan yang betul
 2. Saya mendapat Mentor yang baik, bijak dan berjaya
 3. Saya dapat berkongsi kebaikan dengan orang-orang yang saya sayang
 4. Saya dapat meningkatkan kualiti kesihatan keluarga dan taraf hidup keluarga
 5. Saya gembira dikelilingi oleh aura-aura positif kejayaan dan kebahagiaan
Saya bersyukur kerana dipertemukan dengan jalan ini. Buat anda yang masih berfikir-fikir, istikharahlah, supaya jalan yang anda pilih tepat dan membahagiakan. Jika anda ingin menyertai Group Saya, SuperPower Naila (Orang yang Berjaya) saya sedaya upaya akan membimbing anda mencapai matlamat yang diimpikan.
Apa Yang Shaklee Tawarkan dan SuperPower Naila Tawarkan ?

 1. Product knowledge
 2. Ilmu bisnes
 3. Ilmu pemasaran
 4. Ilmu blog
 5. Ilmu amalan rohani
 6. Coaching online dan offline
 7. Portal yang diperturunkan dari iReach (Sila klik portal Best ini)
 8. Ukhwah jalinan persaudaraan 
 9. Cash dari Shaklee
 10. Car Bonus dari Shaklee
 11. Convention bertaraf 7 bintang dari Shaklee
 12. Bonus insentif dari Shaklee
 13. Bonus kepimpinan dari Shaklee
Bukan setakat Cash, Car dan Convention (3C YANG SHAKLEE TAWARKAN) tetapi Kejayaan dan Kebahagiaan :)


Ayuh, pengedar baru dari Perlis, Kedah, Penang, Perak, Selangor, KL, Putrajaya, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Kelantan, Terengganu, Sabah dan Sarawak, 

SAYA bersedia menerima anda untuk diberi bimbingan penuh mencapai 2 angka, 3 angka, 4 angka, 5 angka yang anda inginkan, yang penting nawaitu, usaha, tawakkal dan doa :)

Jom sama-sama Berjaya bersama-sama!
Jumpa anda di National Conference Pentas Award Penghargaan kepada Mereka Yang Berusaha!

Di Sunway Convention Center & Trip USA juga Umrah dan ziarah untuk cycle ini!dan saya berimpian membawa suami, anak-anak, ibu bapa dan mertua ke Italy bersama trip 7 bintang Shaklee ke Italy 2015 nanti! Italy here we come!
Jom realisasikan impian bersama saya;

Ainul Malik
SMS 013-3536718
Wasap 016-3353567

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...