Friday, June 27, 2014

Herbal Blend Shaklee Krim Kulit Yang Terbaik

Pernah sapukan krim kulit herbal blend Shaklee ini pada kulit anda?

Jika, belum pernah, pastikan anda mencubanya! Best!


Herbal Blend Krim Kulit Terbaik


Mengapa Herbal Blend Shaklee menjadi pilihan sebagai krim kulit terbaik?


  1. Krim herbal blend Shaklee ini telah diuji secara klinikal, di mana ia dapat membantu melembutkan kulit yang kasar
  2. Herbal blend juga membantu melicinkan kulit yang pecah pada siku, lutut dan tumit kaki
  3. Herbal blend sesuai digunakan sebagai krim harian disebabkan bauan nya yang menenangkan, dingin dan ia juga tidak melekit
  4. Sesuai disapu pada kulit bayi kerana ia sangat selamat, tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya
  5. Herbal blend blend sesuai disapu pada kulit bermasalah seperti eczema dan ruam
  6. Herbal blend adalah krim pilihan yang terbaik untuk disapu pada tempat gigitan serangga, calar mahupun luka-luka

Ramuan Herbal Blend Shaklee yang selamat


Herbal Blend Shaklee ni adalah selamat kerana ia dihasilkan dari ekstrak herba semulajadi, iaitu sage, horse chestnut yarrow dan rosemarry

1) Sage


Sage

Sage adalah herba yang terkenal yang digunakan sebagai rempah dalam masakan dan dalm industri kosmetik, ia banyak digunakan sebagai pewangi kosmetik secara semulajadi.

2) Horse Chestnut

Horse Chestnut banyak digunakan di dalam krim untuk masalah ulcer kulit


3) Yarrow


Yarrow


Yarrow, digunakan pada zaman dahulu sebagai ubat luka di kalangan askar-askar perang purba. Ia dapat menyembuhkan luka, mengandungi antimikrob dan berupaya mengurangkan kesakitan.


Yarrow as a Wound Healer:This is perhaps yarrow’s most famous and most ancient use. Yarrow was found amongst other medicinal herbs in the Neanderthal burial site in Iraq which dates from around 60,000 BC and has become famous in herbal medicine as one of the earliest indications of human’s use of medicinal plants.  Myth tells us it was given to Achilles by the centaur Chiron so he could use it on the battlefield and its Latin name, Achillea millefollium, still reflects this tale. Its common names too included Soldier’s herb, herba militaris, Knight’s milfoil, carpenter’s grass and nosebleed. Yarrow is one of the most useful wound herbs we have as it staunches bleeding and is antimicrobial and pain relieving too.
 http://whisperingearth.co.uk/2011/09/28/the-multiple-benefits-and-uses-of-yarrow/mm

4) RosemarryRosemarry

Rosemarry dipilih sebagai ramuan utama krim ini kerana ia berfungsi melembapkan kulit, menyokong pembentukan kolagen yang sihat kerana ia menentang radikal bebas pada kulit. Ia juga berfungsi sebagai wangian semulajadi kepada krim Herbal Blend ini.


Jadi, setelah melihat kepada ramuan dan fungsi-fungsi herba yang terpilih, tidak syak lagi bahawa krim kulit Herbal Blend ini berkualiti dan berkesan dalam pemulihan kulit yang tidak sihat.

Jangan risau, kerana ianya memang selamat digunakan seawal dari bayi sehingga ke orang dewasa.

Ada banyak lagi petua mengenai krim Herbal blend yang digemari ramai ini. Jika tidak popular, masakan krim ini mendapat jolokan sebagai krim ajaib, walaupun ia tidak mengandungi sebarang magik untuk menyembuhkan sebarang masalah pada kult, tetapi fungsi yang bermanfaat yang datang dari ekstrak herba semulajadi yang diadun di dalam krim ini.


Bukti Testimonial Pengguna Herbal Blend


Semua bukti ini adalah koleksi dari Group Ekslusif pelanggan kami, jadi jika anda ingin tahu lebih lanjut mengenai perbincangan hati ke hati mereka yang pernah menggunakannya, perlulah menjadi pelanggan eksklusif kami dahulu :)

Klik pada gambar untuk besarkan imej :)

Bagaimana Untuk Mendapatkan Krim Herbal Blend Shaklee


Apa tunggu lagi? Dapatkan krim kulit terbaik ini segera kerana ia sentiasa menjadi rebutan orang yang pandai menjaga kecantikan dan kesihatan kulitnya :)

Harga krim herbal Blend ini sangat-sangat berbaloi, iaitu RM27.50 untuk 113gm yang diisi di dalam tube yang mudah dibawa dan senang dipicit. Ia tak perlu digunakan dengan banyak, jadi, memang sangat menjimatkan!


BAGAIMANA UNTUK ORDER DENGAN MUDAH DAN PANTAS?


Klik saja link di bawah, klik2 dan gdex akan hantar Herbal Blend ini terus ke rumah anda!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=aa68c75c4a77c87f97fb686b2f068676


Anda juga boleh hubungi saya, Ainul Malik, menerusi whatsapp 016-3353567 atau sms 013-3536718 atau boleh emel terus ke ainzm@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan lanjut dan order secara manual sambil berbual mesra :D

Artikel ini ditulis menerusi kajian bacaan ilmiah dan bukannya untuk mendiagnos dan menyembuhkan sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...