Wednesday, August 6, 2014

GLA Complex Vitamin yang Meningkatkan Kesuburan : Alternatif Untuk HamilAtasi Masalah Ketidaksuburan Dengan Omega-6, gamma linolenik asid yang kurang di dalam badan.


GLA complex adalah asid lemak perlu jenis Omega-6 yang amat penting untuk meningkatkan kesuburan badan, terutama bagi pasangan yang telah berumahtangga yang inginkan cahayamata.

Badan kita tidak dapat menghasilkan Omega-6 ini, oleh itu untuk mereka yang bermasalah kesuburan, kita perlu mengambil sumber dari luar untuk membantu badan meningkatkan hormon kesuburan ini.
Bagaimana GLA Complex Membantu Meningkatkan Kesuburan?


GLA ni memang sangat2 diperlukan untuk membentuk prostaglandin, iaitu sejenis bahan kimia bukan hormon yang sangat penting dalam sistem saraf manusia.

Fungsi Prostaglandin ni adalah untuk pembentukan hormon-hormon penting dalam badan, terutamanya hormon kesuburan. Ia mempengaruhi perkembangan sel yang sihat untuk badan. Jadi, prostaglandin ni sangat penting untuk menyburkan badan seseorang.

GLA juga mempengaruhi sel-sel di uterus dengan bertindak untuk pergerakan peregangan dan pengenduran sel uterus untuk persediaan untuk hamil.

GLA membantu untuk meningkatkan mukus serviks yang membantu sperma untuk meluncur menuju ke arah telur dengan senang dan mudah. Ia juga membantu sperma untuk bertahan lebih lama di dalam badan seorang wanita.


Omega 6Borage oil is rich in Omega-6 fats, which can assist fertility by improving reproductive cell structure, decrease risk of inflammation and improve the condition of organs in the body.
http://natural-fertility-info.com/essential-fatty-acid-fertility
Masalah Hormon Diatasi Dengan Pengambilan Omega-6 yang mencukupi


Badan yang tidak subur adalah disebabkan kekurangan hormon kesuburan di dalam badan. Jadi, untuk meningkatkan hormon kesuburan, GLA membantu menstabilkan semula paras hormon yang penting untuk kesuburan badan ini.


Adakah Masalah Kegemukan Mempengaruhi Ketidaksuburan?


Ya, kadang kala, masalah kegemukan berpunca dari hormon yang tidak stabil di dalam badan. Oleh itu, masalah ini dapat diatasi dengan pelbagai cara oleh GLA Complex , iaitu :

  1. Membantu meningkatkan hormon kesuburan
  2. Membantu proses pembakaran lemak dan pelangsingan di dalam badan
Amat penting untuk kita membakar lemak dan kalori bukan saja untuk mendapatkan bentuk badan idaman, tetapi jauh lebih penting adalah untuk persediaan diri menimang cahaya mata untuk meneruskan warisan kasih sayang di antara pasangan suami isteri terbabit.


Cadangan Pengambilan Supplement untuk Masalah Ketidaksuburan :

Apa kata kali ini, anda istiqamah mengamalkan omega-6 setiap hari dengan panduan makan yang betul untuk meningkatkan kesuburan.

Juga, Asid Lemak Omega-3 juga sangat penting untuk penyeimbangan hormon untuk meningkatkan kesuburan, yang diambil bersama-sama dengan Vitamin CInta; iaitu Vitamin E, dan juga b kompleks untuk persediaan menerima zuriat di dalam badan wanita yang bakal bergelar ibu.

Alhamdulillah, saya sendiri adalah testimonial GLA complex untuk meningkatkan kesuburan, yang penting perlu percaya bahawa rezeki zuriat ini datangnya dari Allah yang Maha Esa. 

Jemput baca artikel saya mengenai Tips Cepat Hamil dengan GLA Complex ini.

Juga dapatkan tips pending untuk pemilihan supplement di sini : Set Kesuburan wanita 

Dapatkan juga cara meningkatkan kesuburan dan doa di sini ; Tips Meningkan Kesuburan 

Meningkatkan kesuburan, mengandung


Jom cuba tingkatkan kesuburan badan dengan GLA ini.

Untuk order secara mudah dan cepat :
http://bit.ly/GLAomega6


Alhamdulillah, yang penting kita usaha bukan?

Yang baik datangnya dari ALLAH, yang buruk dari diri kami sendiri. Kami berusaha untuk menyebarkan kebaikan dan perkongsian yang positif kepada semua orang yang memerlukan!

Yang penting, nak pregnant, hati mestilah bahagia, ceria dan jauh dari stress. Sediakan badan untuk menerima nyawa yang baru, supaya lahirnya zuriat itu nanti akan memberikan kebaikan kepada seluruh alam :)


Hidup untuk memberi,

Ainul Malik
013-3536718
016-3353567 whatsapp
www.facebook.com/sihat.ceria.bahagia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...