Friday, September 26, 2014

Tekanan Darah Stabil 120/80 setelah Konsisten Mengambil Omega dan Ostematriks.

Alhamdulillah, 

Semalam adalah hari bahagia saya. Mengapa? Kerana semalam saya mendapat banyak feedback yang membahagiakan mengenai kesihatan ibu dan juga bapa rakan-rakan kesayangan saya.Pengalaman Sebenar Menurunkan Tekanan Darah Darah ke Tahap Normal


Yang membuatkan hati saya tersentuh bahagia adalah perkongsian Kak Sue mengenai tekanan darah ibunya yang kini telah stabil dan normal seperti biasa :)


omega turunkan tekanan darah tinggi, ostematriks turunkan darah tinggi, testimonial Shaklee, vitamin semulajadi
Pengalaman Kak Sue membantu ibu mengembalikan tekanan darah normal 120/80 dari 220/190.

Melalui perkongsian Kak Sue, set sendi bajet (budget) yang diambil ibunya telah membantu mengawal darah tinggi ibunya dari 220/190 kepada 150/90 dan kini setelah pemeriksaan terkini, tekanan darah ibu Kak Sue menurun menjadi normal dan stabil, 120/80.


Alhamdulillah, bagi yang dapat merasakan perubahan ini pasti gembira dengan kesihatan ibu Kak Sue :) Siapa yang tak gembira kan, tekanan darah ibu bapa masing-masing telah kembali normal seperti sedia kala?


Menurut Kak Sue, supplement Shaklee yang diberikan kepada ibunya hanyalah OmegaGuard dan Ostematriks, asalnya untuk mengurangkan sakit sendi ibunya itu. Namun setelah mengamalkan secara konsisten, selain daripada perubahan ketara pada tekanan darahnya, kedua-dua supplement ini membantu ibunya untuk mudahkan buang air besar, dan dapat mengangkat kaki dengan tinggi kerana sebelum ini ada halangan dari arthritis.


Walaupun set yang diambil paling minima, tetapi ia benar-benar membantu ibunya dan membawa erti yang besar buat kedua beranak ini, siapa tak sayang ibu bukan? Kita sebagai anak, wajib memastikan kesihatan ibu dan bapa kita terpelihara sama seperti mereka menjaga kita sewaktu kita kecil.


Alhamdulillah, 

Jomlah kita ramai-ramai sujud syukur. Doa kepada orang yang tidak tahu kita mendoakan mereka sangat-sangat diterima Allah. Tahniah Kak Sue menjadi anak yang prihatin :)

Yang penting, kita berusaha dengan cara yang terbaik tanpa berputus asa, sambil doa dan bertawakkal kepada Allah Yang Maha Menyembuhkan.Kepentingan Mengambil Supplement Semulajadi


Bagi saya, menggunakan sumber-sumber yang betul-betul semulajadi seperti ulam ulaman dan herba pun memang bagus, tetapi, dengan pengambilan supplement Shaklee yang asli ni yang didatangkan di dalam kapsul, kita tahu dengan tepat berapa dos yang telah kita makan untuk mencukupkan nutrisi di dalam badan kita itu.

Penyakit ini berpunca dari kekurangan nutrisi yang tertentu yang menyebabkan sel-sel kurang sihat, seterusnya menyebabkan sistem badan kita terganggu. Oleh itu, dengan mencukupkan nutrisi dengan tepat dan betul, kita makanlah dengan ilmu hasil dari bimbingan orang yang berpengetahuan dalam bidang ini. Nak sihat pun kena belajar kan, jika tidak kita akan makan secara tidak teratur dan menyalahkan herba atau supplement tersebut kerana tidak membantu memberi sebarang perubahan positif kepada kita.


Betul tak?


Alhamdulillah, saya memang gembira kerana ibu kak Sue telah mempunyai tekanan darah yang normal hasil dari pengambilan Omega dan Ostematriks secara konsisten.


Jika anda memerlukan pandangan dan konsultasi dari saya :


Call atau sms ke : 016-3353567


Lillahitaala.


Anda sihat, saya gembira!
Dari saya yang ikhlas,


Ainul Malik :)


Artikel ini adalah dari pengalaman sebenar pelanggan saya, bukannya bertujuan untuk mengubati atau mendiagnos sesuatu penyakit.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...