Showing posts with label Aktiviti. Show all posts
Showing posts with label Aktiviti. Show all posts

Wednesday, June 4, 2014

Jana Pendapatan 2,3,4,5 Angka Dengan Shaklee

Menjana pendapatan tetap secara serius Bersama Shaklee!

Sana Shaklee, sini Shaklee, Fenomena Shaklee, di mana-mana Shaklee!

Ya, memang tak rugi join team saya yang semakin berkembang dan mantap ini; Naila Superpower untuk menambahkan pendapatan bulanan anda! Tak percaya yang bisnes Shaklee ini boleh bantu anda untuk menjana pendapatan seperti yang diinginkan?

Sebab Mengapa Shaklee Begitu Popular di Malaysia Masa Kini 


  • Mereka yang join Shaklee ni semakin ramai percaya bahawa dengan menjalankan bisnes Shaklee, taraf hidup keluarga mereka dapat diubah kepada yang lebih baik
  • Mereka yang join group saya akan mendapat bimbingan dan support (sokongan) kuat dari saya; Ainul Malik & suami, Master Siti Nurazlina Noh atau Master Lyna Noh & suaminya Master Zainul Anuar (iReach), Master Cery Mama Faiz dari Jutawan dan Master Norita & suami (Euphoria) 
  • Kualiti supplement semulajadi Shaklee ni dijaga dengan sebaiknya, oleh itu sebarang kes mengenai supplement yang meragukan tidak akan timbul. Faktor Kepercayaan dan keyakinan sangat penting dalam penjualan. betul tak? Mesti nak berniaga barang yang berkualiti supaya nama baik sendiri juga turut terjaga
  • Memasarkan barangan Shaklee adalah mudah kerana produk ini telah berkembang dan bertapak lama , kebih 50 tahun, bermakna semua orang tahu akan kesan positif pengambilan produk ini
  • Sistemnya yang adil, bukan makan atas angin dan mencekik darah orang-orang sekeliling adalah sangat penting diditikberatkan. Bermakna, siapa yang berusaha saja akan dapat bonus yang besar, mereka boleh melangkau tapak upline mereka sebelum ini.
Jom, saya memang mencari :

Jom Buat Projek Duit Raya Bersama-sama!
  1. 5 orang surirumah yang betul-betul minat berbisnes untuk meningkatkan taraf kualiti keluarga mereka
  2. 5 orang remaja/belia di atas 20 tahun yang benar-benar mahu join bisnes ini untuk maju bertapak-tapak dalam hidup.
Tiada syarat, asalkan rajin berusaha dan komited dalam bines ini.

Semoga perjalanan kita di dunia ini terisi dengan aktiviti-aktiviti yang bermanfaat apatah lagi yang dapat menjana pendapatan untuk menfaat keluarga tersayang.

Saya dah cuba dan ianya benar-benar realiti, anda bila lagi?

Ramai yang telah mencapai nya secara realiti, ianya akan jadi kenyataan bila usaha ini dosertakan dengan sifat rajin dan kental untuk terus berusaha dalam bisnes ini, insyaallah :)



Friday, May 23, 2014

Webinar Cara Belajar Online Masa Kini

Alhamdulillah, selesai sudah kelas online larut malam saya malam ini :)

Seramai 16 orang telah sertai kelas malam online saya malam ini, mereka yang berjaya menahan mata dari tidur di katil yang selesa semata-mata ingin mempertingkatkan kebolehan diri untuk berjaya.

Semoga semuanya dapat mengaut ilmu sedalam-dalamnya dari kelas online webinar ini. Malam ni kita share tentang tajuk perniagaan pula :D



Sekarang ni, semuanya mudah, melalui komputer, melalui handphone pun boleh belajar. Dah nama pun kelas online kan, tahniah pada orang yang mencipta webinar yang telah membantu kami untuk berkomunikasi dengan lancar malam ini.

Keluarga tetap terjaga, tak perlu keluar meninggalkan anak kesayangan, tak perlu fikir nak carikan pengasuh malam-malam buta ni, tak perlu fikir nak berpakaian cantik nak ke kelas malam, semuanya di hujung jari. Mudah kan konsep pembelajaran kita?

Ni antara luahan hati ikhlas leader-leader yang sempat saya snap. Tangkap skrinshot curi dengan terbuka ni (online katakan). Tahniah, tahniah dan tahniah pada yang telah berusaha :)

Ibu yang cekal, saya doakan kesejahteraan kepada beliau berjaya dalam bidang ini

Downline yang tak jemu mengutip ilmu, semangat ini yang kita cari, RAJIN DAN CEKAL!

Utamakan keluarga yang utama kerana kejayaan datangnya dari restu suami dan keluarga, bukan?


Saya sanggup memberikan segala-gala ilmu dan berusaha menambah ilmu untuk disampaikan dan dikongsi kepada anak didik saya kerana saya percaya, ilmu milik Allah itu akan bertambah bila dikongsi dan kerana saya sayangkan anda semua!


Jom sama-sama berjaya!

Boleh tidur dengan senyuman malam ni, esok kita sambung perjuangan yang baru
Thank you Allah!
Alhamdulillah :)

Salam sayang,
Ainul Malik :) 

Friday, May 9, 2014

Kelas Blog Offline Telah Berjaya di Ipoh, Online Alternatif untuk Kekangan Masa

Alhamdulillah,

Kelas blog Ipoh telah berjaya dilangsungkan dengan jayanya. Tahniah buat team ASB!


Siapakah team Amanah Saham Bumiputera ini? Ohh..bukan, bukan.. Ini adalah team sekumpulan suami yang sayangkan isteri-isteri mereka yang terlibat secara serius di dalam Shaklee. Mereka memberi sokongan penuh dan padu kepada isteri tersayang dengan menyumbangkan masa, tenaga dan ilmu untuk disampaikan untuk mereka yang memerlukan.


Group ni sangat special sebab mereka bagaikan support team yang merancakkan lagi usaha jutawan-jutawan muslimah group Ireach di bawah naungan Master Zainul.


Secara keseluruhan, memang ramai berpuas hati!


Jadi, kelas blog bersambung pula ke Kota Kinabalu 24 hb Mei 2014 ini! Rancak bukan? Memang around Malaysia ni, selepas KK, mereka akan ke Johor Bahru pula!


Saya pun join sama, bagi sokongan kepada suami saya pula, AJK kelas blog ini, di samping saya juga turut serta mendaftar sebagai peserta. Bukankah menimba ilmu itu wajib? Galilah sedalam-dalam yang mungkin agar anda berjaya!



Ramai kan yang berlumba menimba ilmu?


Yang best, sekeluarga boleh join


Oh.. Mama Naila sedang beraksi




Master Lyna yang penuh dengan ilmu


Master Zainul yang penuh dengan idea brilliant


Abah Naila antara tenaga penggerak


Kelas blog Ipoh memang Best!

Banyak ilmu yang dikutip. Terima kasih buat Dr Faiz dengan idea-idea yang membina mengenai blog dari android, Master to be Fahmy, Encik Naja, Master Cinta; Apeh Dollah, Master Zainul dan Master Lyna sendiri. Semoga semuanya dirahmati dan ditambahkan lagi ilmu supaya dapat dikembangkan lagi ilmu ini kepada generasi seterusnya! Terima kasih semua AJK!

BerBlog memang best!





Master to be yang suka gali menggali;

Ainul Malik
wasap 016-3353567 :)

Monday, May 5, 2014

Join Kelas Bisnes Shaklee Untuk Jana Pendapatan 4, 5 Angka di Tawau

Anda warga Tawau yang berminat menambahkan pendapatan sampingan sehingga mencecah 4, 5 angka dan juga lebih dari ini?

Jom sertai kelas bimbingan dari saya, Ainul Malik anjuran leader saya, anak jati Tawau, Masliani Hj Abdul. Details ada di bawah ini :

Tarikh : 11 Mei 2014
Masa : 10-12 tengahari
Tempat : Bilik Mesyuarat, Kompleks Sukan Tawau



Semua yang berminat dijemput hadir!



5 fakta BENAR mengenai Konsep Perniagaan Kami :


  1. Upline wajib membimbing downline untuk sama berjaya atau lebih berjaya darinya
  2. Upline bukannya boss, jadi downline tidak berkerja untuk downline
  3. Bisnes ini adalah bisnes masing-masing, keuntungan masing-masing yang berdasarkan usaha masing-masing bukan keuntungan makan di atas angin
  4. Downline wajib DUPLICATE cara kerja upline untuk sama berjaya malahan akan lebih berjaya dari upline
  5. Downline BERHAK mendapatkan ilmu secara terus dari upline dan direct upline-upline yang di atas, jadi, mentor anda adalah ramai, hebat dan berpengalaman!

Siapakah saya?


Saya adalah Ainul Malik, Senior Coordinator di dalam Shaklee. Ini adalah susur galur saya :

Ainul Malik > Master Lyna Noh > Master Cery Mama Faiz > Master Norita > Master Hj Hussein/hjh Salwa > Master Haji Roslan > Master Freddie

Jadi, semua mentor di atas adalah orang yang bertanggungjwab membimbing anda untuk berjaya menjana pendapatan berangka-angka di dalam Shaklee ini. Hebat bukan empayar kami?

Di bawah saya juga ada pemimpin-pemimpin yang hebat seperti Masliani, Lin Chalo mahupun Master Aya Chalo yang terkenal di Sabah itu. Keutamaan pastilah diberikan buat anak didik leader Hebat saya dan juga leader lain di bawah saya yang mempunyai downline di Sabah.

Kerana? Anda berhak mendapatkan ilmu dari saya!

Bagi yang masih baru dan belum join MLM yang patuh syariah ini, boleh lah menghubungi saya melalui sms 013-3536718, ataupun whatsapp 016-3353567 saya bersedia membimbing anda yang memerlukan pendapatan yang tetap, selaras dengan usaha anda.


Apa yang membuatkan anda Rugi jika tidak join kelas ini :


  1. Saya akan ajar bagaimana menjana pendapatan dari 2 angka ke 3, 4 dan 5 angka
  2. Saya akan membantu anda mengubah taraf kesihatan keluarga anda
  3. Saya akan mengenalkan and a magic magic yang beraura agar hidup sentiasa sihat, ceria dan bahagia

Apa tunggu lagi? Saya juga tidak sabar berjumpa orang-orang Sabah yang terkenal dengan kemesraan dan sentiasa menghiburkan hati ini!

Pasti anda akan teruja dengan perkongsian ini, insyaallah :) 


Sebahagian kecil warga Jutawan Shaklee

Mari sertai kami, anda pasti teruja menjadi sebahagian dari kumpulan terbesar Distributor Shaklee Jutawan Berjaya di Malaysia!

Link aktiviti saya : http://healthierlife4uandme.blogspot.com/search/label/keahlian%20SHAKLEE


Saya mengalu-alukan mereka yang MAHU DAN BERSEDIA!


Ikhlas,
AinulMalik
SMS 013-3536718
wasap 016-3353567
Facebook page : Sihat.Ceria.Bahagia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...