Showing posts with label bonus. Show all posts
Showing posts with label bonus. Show all posts

Friday, October 12, 2012

Keistimewaan Menjadi Ahli Shaklee Bersama Saya :)

Salam bahagia buat semua :)

Ramai yang bertanya saya tentang keistimewaan menjadi ahli Shaklee.. Tak kenal maka tak cinta kan? Bila dah kenal supplement dan vitamin Shaklee, anda akan jatuh cinta pada semuanya. Sebab yang best nya makan vitamin2 Shaklee ni adalah kesannya yang cepat dan berkesan buat anda. Betul tak?

Keistimewaan masuk membership Shaklee :


  1. Pembelian dengan potongan harga 15%
  2. Dapat faedah Cash. Car & Convention : dah alang2 join kan, kita kongsi khasiat vitamin ni bersama saudara mara, keluarga tersayang dah boleh kumpul point dan dapat semula cek/cash money.. tak perlu pergi dari pintu ke pintu merayu2 org membeli, sebab ramai yang dah tahu kesan vitamin semulajadi Shaklee ni :)

Keistimewaan group kami sebagai Shaklee Independant Distributor

  1. Dinaungi 3 Masters Coordinator ternama (pangkat tertinggi)
  2. Sokongan berterusan dari leader dan ahli2 lain
  3. Tutorial online
  4. Kelas dan coaching offline
  5. Seminar dan gathering juga disediakan untuk berkongsi pengalaman dan membina jaringan
  6. Tips perniagaan dari Masters berpengalaman
  7. Pelbagai aktiviti menarik

Bagaimana nak menjadi ahli Shaklee?

  1. Membayar yuran pendaftaran RM75, atau
  2. Membuat pembelian RM660 untuk keahlian PERCUMA, atau
  3. Pembelian 2 botol VIVIX, atau
  4. Pembelian 3 kotak Collagen Powder Shaklee

Perbezaan kami dengan kumpulan-kumpulan Shaklee lain:

  1. Perniagaan berasaskan produk
  2. Sistem yang halal
  3. Gabungan 3 elemen RAHSIA dalam perniagaan
  4. Tiada pelaburan yang banyak, kecuali duit pendaftaran RM75 dan pembelian sedikit stok
  5. Tiada longgokan stok di rumah yang tidak terusik
  6. Tidak perlu mengharapkan downline, ditekan mencari downline dalam keadaan terpaksa
  7. Bonus berdasarkan usaha, leader tidak hanya goyang kaki mengerah downline saja yg berusaha 
Kebanyakan daripada kami adalah surirumah sepenuh masa WAHM. Masa mereka tidak terbuang begitu sahaja tanpa mengabaikan anak2 dan suami tersayang kerana bisnes ini sangat mudah! Hanya perlu online sahaja, ditambahkan dengan usaha yang konsisten, di samping anda sendiri boleh menajamkan minda dengan menambahkan ilmu pengetahuan dalam bidang nutrisi dan kesihatan di samping DAPAT MENAMBAHKAN PENDAPATAN KELUARGA tanpa bebanan hutang dan membuang masa berharga bersama keluarga keluar ke rumah setiap hari untuk berjumpa client atau sebagainya.

Setakat ini, saya memang sangat2 enjoy menjalankan perniagaan sampingan saya ini tanpa ada rasa tekanan, sambil masih bekerja sebagai seorang pensyarah dan menunaikan tanggungjawab saya kepada keluarga di rumah. Kumpulan ini juga sangat2 menekankan amalan kerohanian yang pada akhirnya anda akan rasa sangat tenang dan selesa, penuh dengan AURA-AURA POSITIF di samping berjaya dalam hidup dengan berbekalkan kepercayaan bahawa setiap pergantungan, penyembuhan, pemberi rezeki utama datangnya dari Allah yang Maha Esa.. saya sangat berpuas hati dan sangat2 bersyukur dipertemukan dengan kumpulan ini.

Daripada keahlian biasa, saya dapat naik dan terus naik dan berusaha menuju ke puncak yang tertinggi untuk memartabatkan keluarga, agama dan bangsa :)

Bersama upline Master MommyLyna dan downline tersayang untuk coaching group kecil
Kelas yang santai untuk belajar blog dan bisnes & marketing

Seminar Shaklee untuk bakal-bakal Jutawan Muslimah

Seronok kan? Sambil berbisnes, anda boleh belajar macam2 perkara, pernah pandai buat blog sebelum ni? pernah ada jaringan kawan yang besar sebelum ni? Pernah terfikir mendapatkan sumber pendapatan sampingan yang sama dan insyaallah lebih dari gaji anda? Segalanya ada di sini.

Segalanya dengan izin Allah :) Nak join saya? JOM!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...